Verre reizen

Zoek & Boek | Verre reizen

De prachtigste dieren, de indrukwekkende natuur en de rijke cultuur zijn dé ingrediënten voor een onvergetelijke reis naar Afrika. Ervaar het zelf en boek uw reis naar één van de landen in het continent Afrika.

De eilanden in de stille Zuidezee zijn een waar paradijs om te bezoeken. De schitterende eilanden zijn te combineren met een rondreis door Australië of Nieuw-Zeeland. Ontdek dit ware paradijs op aarde.

Ontdek het kleinste continent ter wereld met de waanzinnige natuur met kangoeroes, de Aboriginals en natuurlijk haar veelzijdigheid. Boek vandaag nog een onvergetelijke reis naar Australië!

Trek rond in Nieuw-Zeeland en ontdek het Noorder- en Zuidereiland met de mooie natuur en oneindige mogelijkheden, zoals duiken, walvisspotten of maak een ware r0adtrip!

Het is één van de staten van Amerika en direct wel een heel bijzondere! Strand, palmbomen, cocktails en relaxen zijn waarschijnlijk een van de eerste woorden die u te binnen schieten. Daarnaast is er ook nog wat te zien en te beleven. Kijk vast naar de mogelijkheden en wie weet is uw volgende vakantiebestemming wel Hawaï!

Reizen op maat naar Amerika en Canada!