VARIETY TRAVEL…. uw eigen persoonlijke reisadviseur

Over Nadia

Mijn naam is Nadia Pooters-Kuijsten en als úw Persoonlijk Reisadviseur help ik u graag met het vinden van een passende vakantie.

U wilt er even tussenuit, maar hebt geen tijd om heel internet door te zoeken op zoek naar uw ideale vakantiebestemming en geen zin om uw vrije middag door te brengen bij een reisbureau? Dan bent u bij mij aan het juiste adres!

Reizen is mijn passie en als Persoonlijk Reisadviseur ga ik graag voor u op zoek.

Ervaring
Mijn specialisme is het samenstellen van reizen. Door mijn jarenlange ervaring op het gebied van zakenreizen weet ik als geen ander vluchten, hotels, autohuur, excursies e.d. te combineren tot een prachtige reis die wél bij uw wensen aansluit!

Maar natuurlijk bent u ook voor gewone pakketreizen bij mij aan het juiste adres.

In al die jaren heb ik veel reiservaring opgedaan en de meest prachtige bestemmingen gezien. Mijn interesses zijn dan ook heel breed, of het nu gaat om een stedentrip Valencia, een rondreis door Peru, wintersport in Frankrijk, een strandvakantie op Jamaica of kamperen in Italië of Kroatië. Elke reis ver weg of dichtbij is wat mij betreft uniek! Lees ook eens mijn reisverslagen.

Verder ga ik regelmatig op (studie)reis, bezoek informatieavonden van reisorganisaties en volg cursussen en workshops, waardoor de bestemming- en productkennis optimaal blijft.

Hoe werkt het?
U vertelt mij uw wensen en eisen. Dat kan via e-mail of telefoon, maar ik kan ook bij u langskomen. Thuis of op kantoor, overdag of ’s avonds. Ik ga vervolgens op zoek en stuur u de mogelijkheden. Hierop kunt u reageren, indien nodig zoek ik weer verder voor u. Als de definitieve keuze is gemaakt, maak ik altijd een prijsvergelijking. Zodat u zeker weet dat u het voordeligst uit bent. Ik zorg ervoor dat alles wordt geboekt, controleer de tickets en lever deze persoonlijk bij u af.

Zelf zoeken
U kunt ook zelf via deze site zoeken en boeken. Hebt u vragen of advies nodig dan kunt u altijd bij mij terecht. Ook als u een reis op een andere site ziet. Voordat u boekt kan ik de reisgegevens controleren en een prijsvergelijking maken. Vaak kan ik de reis voor u inboeken voor dezelfde of een lagere prijs. Wel zo gemakkelijk en voordelig! En u weet zeker dat alles goed is geboekt.

Uw voordelen op een rij
• Vrijblijvend reisadvies voor elk type reis, van een weekendje weg tot een zonvakantie, van wintersport tot verre reis. En dit beperkt zich niet alleen tot een pakketreis, ook voor een op maat gemaakte reis, zakenreis of groepsreis kunt u bij mij terecht!
• Makkelijk: op een tijdstip waarop het u schikt.
• Betrouwbaar: door de samenwerking met  een gerenommeerde reisorganisatie is uw vakantie gewaarborgd.
• Een Persoonlijk Reisadviseur bespaart u tijd en moeite.
• Één vast aanspreekpunt.
• Gespecialiseerd in samenstellen van (zaken)reizen.
• U bent niet duurder uit als bij een regulier reisbureau en de prijzen die u op internet ziet kan ik u ook bieden.
• Door middel van professionele boekingssystemen maak ik altijd een prijsvergelijking voor u zodat u nooit teveel betaald.
• Ik beschik over contacten met vele touroperators en andere organisaties. Ook voor verzekeringen, autohuur, taxivervoer naar de luchthaven van vertrek, transfers ter plaatse, excursies, visa etc. kunt u bij mij terecht.
• Duitse en Belgische touroperators behoren ook tot de mogelijkheden en deze zijn zeker voor de meivakantie zéér aantrekkelijk.
• Ik zorg voor de gehele afhandeling en de reisbescheiden breng ik persoonlijk bij u thuis.
• Ook in de avonduren en in het weekend beschikbaar en bereikbaar.
• Dit alles kost u niets extra!

In deze ‘hippe tijd’ van Weddingplanners, Personal Trainers en Privé-stylistes, is het misschien nu de tijd, om ook eens uw vakantie te regelen met uw eigen Persoonlijke Reisadviseur!

Nieuwsgierig? Ervaar het gemak van uw Persoonlijk Reisadviseur en neem contact met mij op per email of telefoonnummer 0416-650501.

Met vriendelijke groeten,

Nadia Pooters-Kuijsten