Zakenreizen

Welkom bij Variety Travel

Wat leuk dat u een kijkje neemt op mijn website.

Bent u op zoek naar een goed reisbureau dat uw zakenreizen kan regelen? Dan bent u hier aan het juiste adres!

Op 1 november 2000 ben ik gestart met Variety Travel. Ruim 20 jaar help ik al diverse zakenreizigers naar volle tevredenheid met hun vluchten, treinreizen, hotels, autohuur, parkeerplaatsen, visa en nog meer.

Een zakenreis kan een hele puzzel zijn. Met mijn ruim 25 jaar ervaring puzzel ik net zolang door tot alle stukjes perfect bij elkaar passen, zodat ik een compleet reisvoorstel op maat voor u heb.
Er zijn genoeg zoekmachines te vinden op het worldwide web, maar dit kost u al snel een paar uur van uw tijd, tijd die u vaak beter kunt besteden. Ik ben ervan overtuigd dat persoonlijke service veel meer biedt, daarom is het ook niet mogelijk bij Variety Travel om online te boeken of via een app.

Persoonlijke service is voor mij het állerbelangrijkst. En daarin ga ik ver! Variety Travel is altijd bereikbaar. Of het nu tijdens kantoortijden is of ’s avonds of in het weekend, u wordt niet doorverbonden naar een 24-uurs dienst, maar krijgt mij meteen aan de lijn.

Enkele quotes van reeds bestaande klanten:

“Ik boek al vanaf de eerste dag bij Variety Travel. Of het nu om een zakenreis gaat of een privé vakantie, Nadia weet altijd de juiste dingen voor mij te vinden.”

“Ik boek al ruim 20 jaar mijn reizen bij Nadia. Ze weet precies wat mijn wensen zijn, waar ik het liefste zit in het vliegtuig, welke huurauto en hotel ik wil etc. Ze is altijd bereikbaar, zelfs als ze op vakantie is!”

“Wij boeken sinds kort bij Variety Travel. Ons oude reisbureau antwoordde vaak pas na 3 dagen op een mail. Wat een verademing is dat bij Variety Travel waar je vaak binnen een uur al antwoord hebt!”

“Wij wilden ons personeel verrassen met een leuk uitje, om hen te bedanken voor hun jarenlange inzet. We zijn met het hele bedrijf naar Spanje gegaan en hebben dat geboekt bij Variety Travel. Het was allemaal tot in de puntjes geregeld.”

.